Personal coaching testimonial story - Marthe Van Elewijck

Personal coaching testimonial story - Marthe Van Elewijck

Marthe volgt al eventjes personal coaching bij Parkour UNI. Dit is wat ze over te zeggen heeft: 

De coaching die ik krijg is perfect afgestemd op mijn mentale en fysieke noden. Ik voel me oprecht gesteund in wat ik aan het doen ben. Ondanks dat ik het persoonlijk moeilijk vindt om prestatie en plezier te balanceren. Momenteel heb ik ook een knieblessure, die dit niet makkelijker maakt. Toch ben ik nu op het juiste spoor zonder mijn knie te overbelasten. Na enkele weken al merkte ik de resultaten van het trainingsschema.

Mijn parkour-sessies zijn opnieuw leuk en de krachttrainingen zijn perfect gepland doorheen de week zodat ik niet heel de tijd uitgeput ben.

Nu heb ik wel echt het gevoel dat er iemand is om mij te ondersteunen op alle vlakken. Vooral de multidisciplinaire begeleiding (parkour,
krachttraining, mentale uitdagingen, etc) had ik nergens anders kunnen vinden. Ik heb me in lange tijd niet zo zelfzeker gevoeld over de manier waarop ik parkour train en beleef.

Dit komt zonder twijfel door de begeleiding van Parkour Uni.

Terug naar blog